fredag 7. oktober 2011

Ameline

Ameline har sitt utspring i en lidenskap for scrapping, og et ønske om å gjøre hobbyen til en hovedbeskjeftigelse. Ameline holder til i Rygge i Østfold.
Ameline har hovedfokus på scrapbooking, men tilbyr også et utvalg produkter til andre hobbyer. Her finnes noe for enhver smak! Vi legger vekt på å ha et annerledes vareutvalg; å være "først med det siste" er ikke det vi prioriterer høyest. Derimot er kundemedvirkning det viktigste nøkkelordet for Ameline. Hovedtyngden av vårt sortiment er tatt inn på forespørsel fra kunder, og slik vil vi fortsette. Det er derfor viktig å få dine tilbakemeldinger! Og all kritikk, god eller dårlig, mottas med stor takknemlighet!
Ameline kan tilby landets gunstigste priser innen scrapping, og det vil alltid lønne seg å handle i vår nettbutikk.  Du vil dessuten motta en gratis oppmerksomhet fra oss ved hver bestilling :-) Du betaler porto etter Postens satser, og vi tar ingen gebyrer utover det. Handler du for min. 450,- betaler du ingenting i porto. Vi bestreber oss på å ha kort leveringstid. Lagervarer sendes i løpet av 1-3 dager. Varer som ikke finnes på lager har vi som oftest i løpet av 1 uke.
Vi ønsker deg et hyggelig "opphold" hos Ameline! God handletur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar